. .

The page is printed

Søfragt

DB SCHENKERocean

DB SCHENKERocean omfatter en række differentierede im- og eksportservices på søfragtområdet – herunder part- og full charter, roll-on/roll-off samt hovedprodukterne DB SCHENKERcomplete og DB SCHENKERcombine.


DB SCHENKERcombine
DB Schenker har et unikt LCL-koncept der indebærer, at vi via en række globale hubs (spredningscentre) kan tilbyde vores kunder flere faste, ugentlige afgange til og fra de vigtigste industrielle områder og havnebyer i hele verden.

Gods fra de fleste europæiske lande samlastes i Hamburg, hvorfra det bliver udskibet til de endelige destinationer overalt i verden.

Samlastningstrafikker fra Asien
DB Schenker er i front, når det gælder samlastningstrafikker fra Asien til Skandinavien. Vi har en lang tradition for at være blandt foregangsmændene, når trafikker skal startes op, og nye organisationer opbygges i denne del af verden. Alene i Kina har vi over 30 års erfaring og vi er repræsenteret på over 150 lokationer.

Med henblik på en yderligere forbedring af vores LCL-service fra Asien har vi oprettet flere hubs i regionen. Fra størstedelen af de forskellige havne i Asien kan vi derfor i eget regi sende godset via disse hubs, hvor godset omlastes og derfra videretransporteres med vores samlastningstrafikker til Skandinavien.

DB SCHENKERcomplete
Som én af de største udbydere af FCL kan DB Schenker tilbyde vores kunder fordelagtige vilkår til og fra alle større industrielle områder og havnebyer over hele verden.

DB SCHENKERprojects
I tæt samarbejde med DB Schenkers øvrige projektafdelinger i verden kan vi med DB SCHENKERprojects tilbyde totalløsninger inden for transportprojekter, der kræver særlige forhold.

Vores projektafdeling er specialister, når det gælder:
 - Events som OL, VM i fodbold samt andre store sportsbegivenheder.
 - Messer og udstillinger over hele verden.
 - Transport af oversized- og heavylift cargo.

Sidste aktualisering: 04.11.2016

Til begyndelsen af siden