. .

The page is printed

Global partner med nordisk profil

Hele Norden er ét DB Schenker-marked!


Har du brug for en førsteklasses logistikløsning for hele Norden? I så fald er DB Schenker den rette partner for dig. Vi er en global virksomhed. Derfor har vi også rigtigt stærke løsninger for logistik i Norden. Løsninger, som kan betyde meget for dig, din virksomhed og dine forretninger.

Du får adgang til vores nordiske logistiknetværk med 86 hubs på forskellige lokationer med både transportydelser og lagerlogistik. Med os når du 80% af Nordens befolkning i løbet af to dage – dør til dør!

Vi er altså lige så tæt på dig som dine kunder – over hele Norden. Vi kender dig, dine kunder og din branche og har stærke løsninger for både stykgods og partigods.

Stærke standardprodukter
Udgangspunktet er vores altomfattende, stærke og enkle standard-produkter – med komplette tilvalg. Hvis du har behov for f.eks. advisering, privatlevering, termotransporter og farligt gods, har vi de rigtige løsninger til dig.

Vi har i alt 7.300 lastbiler og tæt ved en halv million kvadratmeter lagerareal over hele Norden. Vil du have supplerende tjenester såsom pluk og pak, mærkning og konsolidering? Det ordner vi også.

Norden er vores hjemmemarked!

Sidste aktualisering: 02.03.2015

Til begyndelsen af siden