. .

The page is printed

Topmoderne logistikcenter styrker DB Schenkers førerposition i Italien

DB Schenker har investeret 10 mio. € i nyeste udstyr indenfor både produktion, sikkerhed og teknologi, så produktionseffektiviteten er i top og bygningen opfylder nogle af de højeste miljø-, bygge- og sikkerhedsstandarder.

Tæt på de vigtigste italienske hovedmotorveje og jernbanespor til Europa ligger det imponerende logistikcenter, som indeholder mange miljøvenlige initiativer som fuld LED belysning, solpaneler og regnvandsgenvindingssystem. ”Investeringen statuerer endnu et eksempel på, hvordan vi opfylder vores ambition om at blive branchens førende miljøpionér, som er en del af vores 2020-strategi, ” fortæller Henrik Dam Larsen, der er topchef i DB Schenker Danmark, og fortsætter: ”Ved at investere i det nyeste og mest avancerede udstyr imødekommer vi krav fra vores kunder om at have den bedste kvalitet. Samtidig effektiviserer vi arbejdsprocesser og øger produktiviteten, som giver vores kunder konkurrencefordele, så de kan vækste. ”

DB Schenkers investering er på 22.000 kvm. med 90 lasteramper, 11.000 kvm. lagerhotel og 2.600 kvm. kontor med plads til udvidelser. Det topmoderne logistikcenter opfylder alle strenge krav for en TAPA A sikkerhedscertificering og er udviklet med henblik på at få den anerkendte BREEM-miljøcertificering (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

I september blev logistikcentret taget i brug og bliver en af de 31 filialer med mere end 140.000 kvm. lagerhotel, som servicerer DB Schenkers italienske kunder. 

Sidste aktualisering: 06.10.2017

Oversigt

Til begyndelsen af siden