. .

The page is printed

Commonwealth Games 2018 vælger DB Schenker som logistikpartner

Den erfarne transportgigant DB Schenker sørger for alle logistikudfordringer bliver løst, når 6600 deltagere fra 70 lande mødes til en af de vigtigste sportsbegivenheder i verden, Commonwealth Games 2018. Årets værtsland er Australien.

Logistikken bliver kompleks, når DB Schenker transporterer omkring 500.000 sportsrekvisitter, 90.000 møbler samt sportsudstyr og bagage for 6600 deltagere ved næste års Commonwealth Games, GC2018. ” Vores primære fokus er at levere en enestående oplevelse til atleterne, så de udelukkende kan fokusere på konkurrencerne” fortæller Richard Holy, General Manager i DB Schenker Australien.

Forventningerne fra The Gold Coast Commonwealth Games Corporation, GOLDOC, er store til deres logistikleverandør. ”Logistik er en afgørende faktor for CG18, og derfor søger vi partnere, som gør det til en fantastisk oplevelse for atleterne. Det ved vi, at DB Schenker vil gøre med deres kompetencer og mangeårige erfaring, ” fortæller Mark Peters, Chief Executive i GOLDOC.

Gommonwealth Games bliver afholdt hver 4. år, og DB Schenker har været officiel logistikpartner i 2002, 2006 og 2014. Indenfor sportsevents er transportvirksomheden en af de helt store spillere og har sørget for logistikken ved flere OL og Paralympiske Lege i hele verden.

Sidste aktualisering: 23.06.2017

Oversigt

Til begyndelsen af siden