. .

The page is printed

Din uddannelse

Som speditørelev hos DB Schenker vil hurtigt blive rustet til at kunne arbejde selvstædigt med både transporter og kunder.

Under din elevtid hos DB Schenker kommer du til at arbejde med transport, logistik, kundeservice, disponering og administration. Du vil blive uddannet inden for mindst 2 af vores transporterformer SØ, LUFT, BIL og BANE samt kombinerede transporter.

Hvis du har masser af energi og lyst til at tage ansvar, så er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå hos os. Med 300.000 kollegaer verden over har du et rygstød, der går ud over alle grænser.

Du vil fra dag ét arbejde sammen med dine kolleger, og du vil opleve, at du hurtigt får ansvar og skal træffe beslutninger. Hos os lærer du, at jonglere med mange bolde, at overveje økonomien i en forretningsmæssig beslutning og at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Din uddannelse er DIT ansvar. Vi giver dig de bedste muligheder for at løfte ansvaret med succes. Som speditørelev får du løn under uddannelsen - også under skoleophold.

Efter endt uddannelse er der gode beskæftigelsesmuligheder i branchen men også i eksport- og importvirksomheder.

Dit netværk under uddannelsen

En elevuddannelse handler også om din udvikling som menneske og kollega. Du vil under din elevuddannelse have et bredt netværk af mennesker, du kan søge vejledning hos (se nedenfor). Blandt andet vil du få en ”buddy” – en anden årselev – der om nogen kan sætte sig ind i, hvordan du har det.

Forstør billedetElev i Schenker, Schenker A/S

Uddannelsesforløbet
Hos DB Schenker sikrer vi, at du har alle muligheder for at tage en god uddannelse. 

Forstør billedetElevforløb, Schenker A/S


Sidste aktualisering: 13.01.2017

Til begyndelsen af siden