. .

The page is printed

Din profil

Vi søger verdens bedste speditørelev – er det dig?

Som person skal du være robust, initiativrig, energisk og du skal turde tage ansvar. Det er vigtigt, at du er udadvendt, positiv, serviceminded og netværker naturligt og nemt med andre mennesker, også når der er travlt.

DB Schenker er en international koncern og til dagligt har vores speditører at gøre med mennesker fra hele verden, derfor skal du tale og skrive flydende dansk og engelsk.

Fagligt skal du have en HG, HHX eller EUX, men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra mere højtuddannede. Du har sikkert også lavet andet end at gå i skole. Du har haft et fritidsjob, alternativt arbejdet eller rejst under et sabbatår, måske har du været træner for et håndboldhold eller formand for festudvalget.

Fagligt har vi nogle helt specifikke krav til din baggrund:

 • EUX Merkantil:
  Den klassiske indgangsvinkel. Læg dit eksamensbevis eller seneste karakterudskrift ved ansøgningen.
 • HG Kontor:
  Den klassiske indgangsvinkel fra før august 2015. Læg dit eksamensbevis eller seneste karakterudskrift ved ansøgningen
 • HHX, Bachelor eller anden baggrund:
  Du skal først en tur forbi den lokale Handelsskole. På Handelsskolen hjælper de dig med at vurdere, hvilke fag, du skal opkvalificeres i, før du kan starte som speditionselev. Du kan først starte som elev hos DB Schenker, når det er på plads, men vi kan jo godt tale om din elevplads, mens du er undervejs. Læg din uddannelsesplan fra Handelsskolen ved ansøgningen.
 • Voksenelev – 25 år eller derover:
  Som voksenelev vil du altid have et individuelt elevforløb. Dit forløb starter med, at du kontakter din Handelsskole og får lavet en RealKompetenceVurdering. På den baggrund tilrettelægges dit elevforløb, og du får en plan over fag og praktiktid. Du kan kun komme i betragtning som voksenelev efter, du har fået foretaget en RealKompetenceVurdering. Læg din uddannelsesplan fra Handelsskolen ved ansøgningen.

Forstør billedetDin profil, DB Schenker

Sidste aktualisering: 10.01.2017

Til begyndelsen af siden