. .

The page is printed

Marketingkoordinator

Profil:

Navn:

Camilla

Alder:

29 år

Afdeling:

Marketing

Nuværende stilling:

Marketingkoordinator

Ansættelsestid:

8 måneder

 

Hvad fik dig til at søge job hos DB Schenker?

  • ”Jeg søgte jobbet, fordi det er en udadvendt stilling med mange forskellige opgaver, så to dage ikke bliver ens. Samtidig ville jeg gerne ind i en større virksomhed, hvor jeg kunne se mig selv mange år frem. Da jeg kom til jobsamtalen, kunne min chef og jeg allerede sparre omkring marketingmulighederne, og det gav mig blod på tanden.”

Hvordan vil du beskrive DB Schenker som arbejdsplads?

  • ”Schenker er lidt som en myretue, hvor alle har travlt, så du keder dig aldrig, og ikke to dage er ens. Jeg kommer ikke fra transportbranchen, så den kan godt virke lidt indspist, men folk er utrolig søde til at lære fra sig. Derudover har Schenker en flad organisationsstruktur, som gør, at chefernes døre som regel er åbne. Man kan tale med alle på alle niveauer, hvis man har brug for sparring eller skal løse en opgave.”

Hvad synes du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø?

  • ”Vi har en mentalitet, hvor det er centralt, at vi skal have det sjovt, mens vi arbejder. Det er jeg kæmpe fan af, for det gør, at jeg glæder sig til at komme på arbejde hver dag. Jeg arbejder sammen med sindssygt dygtige mennesker, som inspirerer mig hver dag til at blive dygtigere. Og så sidder jeg i en afdeling med nogle fantastiske mennesker, hvor der er plads til, at jeg udvikler mit marketingfelt ved at gå til forskellige events osv. Generelt er der en rigtig god tone, så jeg glæder mig til at komme i kantinen og få en sludder med en af de mange kolleger."

Hvordan inspirerer dine kollegaer dig i hverdagen?

  • ”Mine kolleger inspirerer mig ved hver dag at levere gode resultater. Det motiverer mig til at blive dygtigere både på transport- og marketingområdet. Jeg har en masse at lære om transport, fordi jeg kommer udefra. Marketingverdenen står aldrig stille, derfor skal jeg hele tiden følge med, og bygge videre på vores marketingstrategi. Udover det, er det fantastisk at være et sted, hvor jeg kan samarbejde med afdelingerne på tværs af virksomheden og lave projekter. ”

Hvordan har du personligt fået mulighed for at udvikle dine kompetencer?

  • ”Hos Schenker er der mulighed for at tage så meget ansvar, som man vil, og derved vokse med opgaverne. Jeg er med i mange projekter, som hele tiden udvikler mig, og dermed stilles der høje krav til mig. Derudover sidder jeg i en stilling, hvor det er mit ansvar at udfordre den eksisterende tankegang, så det stiller jo også krav til, at jeg udvikler mig selv og holder øje med marketingmulighederne. Det gør jeg bl.a. ved at tage til marketingevents, morgenmøder mm.”

Sidste aktualisering: 10.06.2016

Til begyndelsen af siden