. .

The page is printed

Filialchef

Profil:

Navn:Rune
Alder:30 år
Afdeling:Landtransport
Nuværende stilling:Head of Land Transport Aarhus
Ansættelsestid:4 år


Hvad fik dig til at søge job hos DB Schenker?

 • ”Jeg blev faktisk spurgt, om jeg ville arbejde hos DB Schenker, og havde en rigtig god oplevelse til selve jobsamtalen. Jeg blev hurtigt fanget af virksomhedens værdier, og det jeg vil kalde for en ”one family” arbejdsindstilling. Det er lidt ligesom at være i en familie, men på den måde, at vi kan tillade os at stille gensidige krav til hinanden i alle dele af organisationen.”

Hvordan vil du beskrive DB Schenker som arbejdsplads?

 • ”DB Schenker er en meget uformel arbejdsplads. Alle vores medarbejdere ved selvfølgelig, at det er ledelsen der tegner virksomheden, men generelt har vi en lav magtbalance. Det sætter vi stor pris på, fordi det betyder at vores medarbejdere selv tager ansvaret i det daglige. Vi arbejder med principperne om, at dem som kan og vil tage ansvar, også får lov til at gøre det.”

Hvad synes du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø?

 • ”Jeg har nogle rigtig gode kollegaer, og vi fungerer rigtig godt internt mellem hinanden, både på den enkelte filial og på tværs af vores 5 filialer landet over.
  Vi laver flere sociale arrangementer sammen henover året. Vi tager eksempelvis på bowlingtur eller til sommerfest. Jeg synes det med at skabe en god trivsel på arbejdspladsen, samt et stærkt netværk blandt kollegaerne, hvilket er vigtigt for det daglige arbejde i virksomheden."

Hvordan inspirerer dine kollegaer dig i hverdagen?

 • ”For mig som leder handler det rigtigt meget om at være blandt kollegaerne. Det er inspirerende at se, hvordan kollegaer tager ansvar, når det bliver svært – de ser muligheder fremfor begrænsninger. De tager ansvar for hinanden og for virksomhedens forretninger. Jeg mener, det er vigtigt, at have sine egne prioriteter på plads, hvis man skal kunne være med til at inspirere andre. Ligeledes er det vigtigt at vi kan lade os inspirere af hinanden begge veje. Kig dig selv i spejlet og beslut, at det bliver en god dag, inden du tager afsted – først dér kan du være med til at inspirere dine kollegaer.”

Hvordan har du personligt fået mulighed for at udvikle dine kompetencer?

 • ”DB Schenker har stor fokus på at videreuddanne deres medarbejdere, og det har været meget afgørende for mig, at jeg selv har kunne bestemme tempoet på min egen uddannelse med stor forståelse fra virksomheden.
  Jeg sidder i en ledergruppe, der rigtig gerne vil sparre og dele ud af deres erfaringer, hvilket har været stærkt medvirkende til at udvikle mine egne personlige kompetencer.
  Jeg har gennemgået koncernens lederuddannelse ”Join-in”, som giver en masse muligheder for at lære af koncernens andre ledere – alt fra strategisk-, projekt-, økonomi- og forandringsledelse.”

Sidste aktualisering: 17.05.2016

Til begyndelsen af siden