. .

The page is printed

Afdelingschef

Profil:

Navn:Lene
Alder:52 år
Afdeling:Toldafdelingen
Nuværende stilling:Toldchef
Ansættelsestid:5 år


Hvad fik dig til at søge job hos DB Schenker?

  • ”Jeg fik mulighed for at være med til den udfordring at starte toldafdelingen op i DB Schenker Danmark og har siden været med til at forme afdelingen til den afdeling, der står i dag.”

Hvordan vil du beskrive DB Schenker som arbejdsplads?

  • ”Det er en meget spændende og nytænkende arbejdsplads, hvor jeg bliver udfordret i hverdagen og skal arbejde på tværs af hele organisationen for at sikre at toldbehandlingen lever op til en lang række krav, som at vores tidsbevillinger bliver overholdt, i forhold til køre- hviletid hos chaufføren og meget mere.”

Hvad synes du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø?

  • ”Vi gør meget ud af at snakke sammen. Vi skal være glade for at gå på arbejde. Ved glade medarbejdere – bliver vores fælles arbejdsindsats bedre. Mine medarbejdere har meget ansvar selv, de tager selv beslutning om en lastbil ikke kommer af sted pga. manglende dokumenter eller at tiden ikke er blevet overholdt.  Vi spiser morgenmad hver fredag, hvor vi snakker ugens opgaver igennem efter behov. Vores medarbejdere er pålagt videreuddannelse, som Diplomuddannelsen, samt diverse kurser Dansk Industri og Erhvervsstyrelsen afholder, eksempelvis kurser i de sanktioner der er mod Rusland, våben embargo kurser etc.”

Hvordan inspirerer dine kollegaer dig i hverdagen?

  • ”Vi er gode til at snakke sammen og hjælper gerne hinanden. Vi bruger gerne hinanden som sparreringspartnere, og benytter os af humor som samarbejdsværktøj. Vi er altid glade for at komme tilbage på arbejde efter en ferie.”

Hvordan har du personligt fået mulighed for at udvikle dine kompetencer?

  • ”DB Schenker har givet mig muligheden for at udvikle min afdeling. Mine grænser er blevet flyttet rigtig meget, og troen på mig selv er blevet meget større. Jeg har ingen lederuddannelse, men har fået stor opbakning fra DB Schenker. Virksomheden har blandt andet bidraget til, at jeg er blevet medlem af ”Fagudvalget Told”. Derudover finder jeg stor glæde i at undervise speditionselever i toldundervisning på skolen under deres uddannelsesforløb.”

Sidste aktualisering: 17.05.2016

Til begyndelsen af siden