. .

The page is printed

Elev

Profil:

Navn:

Jonas

Alder:

22 år

Afdeling:

LUFT - Eksport

Nuværende stilling:

Elev

Ansættelsestid:

2 år

 

Hvad fik dig til at søge job hos DB Schenker?

  • ”Jeg havde i meget lang tid haft i tankerne, at jeg ville være speditør. DB Schenker er jo en af verdens største transport- og logistikvirksomheder, så jeg søgte jobbet som elev, hvilket jeg ikke har fortrudt én eneste gang. Personligt kan jeg godt lide at blive udfordret, og det tænkte jeg, at jeg kunne blive i så stor en virksomhed.”

Hvordan vil du beskrive DB Schenker som arbejdsplads?

  • ”Det er en utrolig professionel arbejdsplads, som er mega motiverende, hvor der er styr på tingene og ikke mangler noget. Jeg blev taget rigtig godt imod, så jeg følte mig velkommen fra første dag, og jeg trives generelt rigtigt godt her. Og så er der en fin balance mellem seriøsitet og nogle sjove kommentarer i min afdeling, hvilket er med til, at jeg glæder sig til at møde på arbejde hver morgen.”

Hvad synes du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø?

  • ”Det er for mig vigtigt, at man kommer godt ud af det med sine kolleger, både arbejdsmæssigt og over en snak i kantinen. Jeg prøver selv at bidrage med så meget som muligt. Jeg er altid god for en sjov kommentar til mine kolleger, det er vigtigt for mig med en uformel arbejdstone, hvor der er plads til både seriøst arbejde og lidt spas. Jeg blev blandt andet selv offer for en aprilsnar, hvor mit skrivebord var fyldt med gule lapper. Den aprilsnar var jeg lidt træt af, at jeg ikke selv fandt på."

Hvordan inspirerer dine kollegaer dig i hverdagen?

  • ”Jeg sidder i en afdeling, hvor jeg bliver inspireret hver dag. Mine kolleger er sindssygt dygtige til deres job, og de er rigtig gode til at lære fra sig til os elever – det er imponerende i så travl en hverdag, som vi har. Det er jo sådan en speditør, som man selv drømmer om at blive, så det inspirerer én til at klø på hver dag og være en god kollega.”

Hvordan har du personligt fået mulighed for at udvikle dine kompetencer?

  • ”Jeg har været så heldig at starte i afdelingen SØ - Import, hvor jeg sad et år. Siden 1. maj har jeg været i afdelingen LUFT - Eksport. Det giver en bred viden indenfor faget, som jeg er sikker på, jeg kan bruge fremadrettet.”

Sidste aktualisering: 10.06.2016

Til begyndelsen af siden