. .

The page is printed

Vi gør en forskel for miljøet!

Hos DB Schenker gør alle medarbejdere hver dag deres bedste for, at vi opnår vores ambitiøse visioner på miljøområdet.

DB Schenker har en vision om »at være pionerer inden for miljøområdet«. Det betyder, at vi altid vælger den mest miljørigtig transport, hvor det er muligt. En stor del af DB Schenkers transportnetværk i Europa er allerede ISO 14001-miljøcertificeret, og stadig flere af vores afdelinger – både i Europa og globalt – miljøcertificeres. For hele tiden at sikre os, at vi lever op til vores målsætninger, udarbejder vi løbende rapporter om bæredygtighed på miljøområdet.

Derudover har vores arbejde på miljøområdet resulteret i flere miljøpriser – læs om dem under Priser og diplomer. Vi investerer løbende i avanceret IT-teknologi til beregning af miljøbelastninger fra godstransporter. Det gør vi, fordi det for os ikke alene er vigtigt at have store miljømål, men ligeså vigtigt at kunne demonstrere, at vi opfylder de mål. Så vores kunder kan være sikre på, at de sammen med DB Schenker gør en forskel for miljøet.

I DB Schenker vil vi meget gerne hjælpe dig til at gøre en forskel på miljøet, derfor tilbyder vi alle vores kunder muligheden for at foretage miljøberegninger online. Vil du have yderligere informationer om koncernens miljøarbejde, kan du klikke på linkene til højre.

Du kan læse mere om vores danske arbejde på miljø- og kvalitetsområdet i vores produktblad 

Sidste aktualisering: 08.07.2016

Til begyndelsen af siden